Monday, November 5, 2007

Cheshire Cat

Yes, life is sometimes good, I have the winning bid on the Disney Store Cheshire Cat Plush Toy (ahoy, life, where art thou). Because it's aint over till the fat lady sings (even New Kids on The Block knew this on their hit single 'Hangin Tough', though rest was tragedy and undeniably a piece of 90's pop history) I draw a retro Cheschire Cat wallpaper, 1280x1024 this time.
And hey, I once had Jonathan's autograph on Koff's freebie notepad! :)


2 comments:

muk1 said...

Jei! Ajatellut itsekin piirtää tän kissan mutta en oo vaan kunnolla keksiny että miten ja mihin. Liisa Ihmemaassa on mainio inspiraationlähde - luinkin sen taas juuri melkein kokonaan, tänään voisi lukea loppuun.

Anu said...

Joo! Irvikissa ja se fetsipäinen matoheebe on musta ihan parhaita hahmoja. Mietin vielä eilen illalla, että millaiset luonneanalyysit tuosta kissasta ja madosta tulisikaan, ne on ainoat hemmot siellä ihmemaassa jotka periaatteessa omaa trikkejä joilla voisi auttaa Liisaa, mutta ne on ihmeellisen välinpitämättömiä. Kaikki muut siellä sitten yrittääkin katkoa kauloja tai hukuttaa ikuisesti teehen ja kekseihin tai polttaa taloihin tai hukuttaa huoneisiin :) On ne kyllä kummaa sakkia.